Технічне завдання на надання послуг тренера(-ки) з аналітичних та соціологічних досліджень

25.06.2021

Коротка інформація про Проєкт:

В липні 2020 року розпочато впровадження Проєкту за сприяння Міжнародного фонду “Відродження” “Розвиток інституційної спроможності ГО “Еколтава” задля адвокації кліматичних рішень”.

Основний інституційний грант спрямовано на посилення організаційної спроможності організації, посилення належної системи управління організації, виконання окремих напрямів Стратегічного плану організації у сфері захисту довкілля, посилення здатності якісно виконувати аналітичну й адвокаційну діяльність, посилення системи фінансового менеджменту.  

Предмет Закупівлі: надання послуг тренера(-ки) з аналітичних та соціологічних досліджень.

Термін надання послуг: дводенний тренінг 21-22 липня 2021 року у м. Полтава та надання консультацій у період з вересня по листопад 2021 р. (онлайн)

Надання експертних послуг передбачає виконання наступних завдань:

Завдання: Провести командний тренінг (орієнтовно 8 осіб).

При виконанні поставлених завдань від залученого експерта очікується щонайменше виконання наступної діяльності:

  • Підготувати Програму тренінгів, яка включатиме, але не обмежуватиметься наступними темами: проведення аналітичних досліджень та розробка аналітичних продуктів, проведення соціологічних опитувань, проведення глибинних інтерв’ю, основи візуалізації результатів досліджень та здійснення комунікацій. 
  • Провести командні оффлайн тренінги на основі розробленої та узгодженої з Замовником Програми з посилення аналітичної спроможності організації для представників ГО “Еколтава”;
  • Надання консультацій під час проведення аналітичного дослідження ГО “Еколтава”
  • Підготувати сертифікати для учасників тренінгу. 

Документи до подання від учасників закупілі:

  • Цінова пропозиція з підписом учасника на фірмовому бланку;
  • Копії реєстраційних документів, включаючи виписку із ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; витяг про підтвердження системи оподаткування щодо можливості надання вищезазначених послуг в рамках проєкту відповідно до здійснювальних видів економічної діяльності.

Термін подання документів: 9 липня 2021 року (включно) до 12.00 за Київським часом. Просимо надсилати свої пропозиції на нашу пошту ekoltava@gmail.com .

Всі продукти розроблені в рамках Проєкту є власністю даного Проєкту та не можуть використовуватися без згоди Замовника.