Волонтери “Еколтави” проведуть марш за права тварин у місті

20.09.2018

В неділю, 30 вересня в Полтаві відбудеться марш за права тварин, покликаний об’єднати мешканців міста навколо гуманістичних цінностей та боротьби із жорстоким ставленням до тварин.

О 12:00 подія стартуватиме в Корпусному парку.

Ініціатором Всеукраїнського маршу за права тварин є гуманістичний рух UAnimals. Зоозахисна подія одночасно пройде по всій Україні: від Києва до Харкова, від Дніпра до Тернополя.

“Ганді якось сказав, що про велич нації і її моральний прогрес можна судити по тому, як вона поводиться із тваринами. Вірні слова! Бо грань між масовими вбивствами безпритульних собак, безкарністю живодерів і злочинами проти людей тонкіша, ніж можна собі уявити. Так легко бути добрими до сильних, багатих і наділених владою. Втім давайте залишатися такими ж із тими, хто не має навіть голосу, аби себе захистити. З тваринами!” – заявляє засновник гуманістичного руху UAnimals Олександр Тодорчук.

Організацію маршу за права тварин у Полтаві взяли на себе волонтери  «Еколтави».

ФОТО: Афіша маршу у Полтаві

“Цей марш – гарна можливість висловити свою точку зору в питаннях жорстокого поводження з тваринами. Це і усвідомлена відмова від походів в цирк з тваринами, відмова від відвідування зоопарків та привернення уваги оточуючих до відповідальності не тільки за себе. Можливо, є навіть ті хто не замислювався про те, що відбувається з тваринами в цирках чи хутрових фермах. Використовувати тварин в цирках і носити хутро це безсердечно і не людяно”- каже організаторка маршу за права тварин Маргарита Коптєва

Всеукраїнський марш за права тварин є гуманістичною та зоозахисною, а не політичною подією. Тому організатори просять учасників утриматися від партійної символіки та лозунгів.

Деталі події шукайте на сторінці 

Контактна особа

0950025628 Маргарита Коптєва