Прибуток & природа: як знайти баланс? Розкаже “Free Svydovets”

24.03.2020

Екологічні проблеми та загрози – це у більшості випадків дилема “прибуток чи безпечне довкілля”. Будь то Карпатські ліси, річка неподалік міста, чи повітря, яким дихають українські міста.
Болючий і показовий приклад для України – забудова унікального гірського масиву Свидовець (Закарпаття, Тячівський та Рахівський райони) та масова незаконна вирубка лісів. І, на жаль, таких випадків в Україні багато.

Запрошуємо на вебінар 3 квітня, усіх, хто у цій дилемі завжди відстоює природу.
Реєстрація обов’язкова тут: https://forms.gle/9SAPZ9RH8h8k7koFA до 1 квітня включно.

Участь безкоштовна. Після реєстрації вам на пошту надійдуть інструкції як долучитися до вебінару.

Поговоримо про головне з ініціаторами руху Free Svydovets
Iris Del Sol розкаже про вже дворічну боротьбу за незайману природу Свидовеця, реальний стан проблеми, шлях українських активістів через судові процеси та про доступ до публічної інформації, і про те, що не дозволяє опустити руки….

– Як не здатися та побудувати сильний громадський рух, який не приймають у громаді, та поки навмисно ігнорують в Уряді, але підтримують у європейських містах та судах.
– Як залучити прихильників та відомих діячів серед культури, політики та науки.
– Як власним прикладом вчити українські ЗМІ і громаду не мовчати про зухвальство бізнесу, Президента – не забувати про Свидовець, а українців та українок – не боятися захищати свої Карпати!

Модераторка: Маргарита Мостова — ГО “ЕКОЛТАВА”
Організатори: Ekoltava, Free Svydovets

Серія вебінарів для підвищення спроможностей екологічних організацій відбувається в рамках проекту підтриманого Global Greengrants Fund та 350.org – Україна

Подія у Facebook Прибуток&природа: як знайти баланс? Розкаже “Free Svydovets”​

 На изображении может находиться: текст, на улице и природа