Вебінар: Відкриті державні дані у сфері управління відходами

10.02.2020

Досліджуючи будь-яку сферу державного управління треба розуміти ситуацію. І без підтверджених даних не обійтися.
Відкриті дані — це аргументи, докази та базис для подальших кроків, особливо для громадських організацій.
Нам цікаво знати де брати державні дані щодо управління відходами, хто ними розпоряджається, на яких умовах та якими вони насправді мають бути. Тож, запрошуємо на вебінар.

Реєстрація обов’язкова тут: https://forms.gle/9SAPZ9RH8h8k7koFA до 16 лютого включно. Участь безкоштовна. Після реєстрації вам на пошту надійдуть інструкції як долучитися до вебінару.

Під час розмови відповімо на питання:
– Що таке відкриті державні дані. Хто ними володіє, та хто може отримати.
– Короткий огляд законодавства України щодо відкритих даних
– Які бувають формати відкритих даних, та як серед них знайти якісну інформацію
–  Як ефективно використовувати відкриті державні дані, та з якими проблемами можна стикнутися під час їх пошуку та обробки.

Запрошений спікер: Андрей Гнап
Data analyst, тренер по роботі з відкритими даними для бізнесу, влади та громадського сектору у TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах, співзасновник Waste Ukraine Analytics – платформи відкритих даних щодо поводження з відходами з функцією підбору постачальників та переробників/утилізаторів вторсировини. Профільно працює з відкритими державними даними у сфері управління відходами в Україні

Модераторка: Маргарита Мостова — ГО “ЕКОЛТАВА”
✔Організатори: Еколтава, Waste Ukraine Analytics

Серія вебінарів для підвищення спроможностей екологічних організацій відбувається в рамках проекту підтриманого Global Greengrants Fund та 350.org – Україна