Робоча зустріч-семінар “Ефективне управління багатоквартирними будинками” у Кременчуці

16.06.2017

В Кременчуці продовжують навчання голів ОСББ енергоефективності та благоустрою прибудинкових територій

23 червня в Кременчуці відбудеться робоча зустріч-семінар з обміну кращими практиками та досвідом ефективного управління ОСББ. 

Захід розпочнеться о 10:00 у малій залі Міського палацу культури (бульвар Пушкіна, 2). У рамках зустрічі буде підведено підсумки, та визначено переможців двохмісячного конкурсу серед місцевих ОСББ на кращий благоустрій будинку та прибудинкової тереторії.

Громадська організація “ЕКОЛТАВА” у партнерстві з Відділом енергоменеджменту та Управління ЖКГ виконавчого комітету Кременчуцької міської ради запрошують голів ОСББ та їх представників взяти участь у заході, де будуть висвітлені такі питання:

  • Можливостi та процес залучення фiнансових ресурсiв в ОСББ та ïх використання: від оформлення до отримання.
  • Тему управління фінансовими ресурсами в ОСББ, юридичний аспект обліку та моніторингу коштів висвітлить експерт з питань ОСББ – Голова ради асоціацій ОСББ “Місто новацій” – Денис Скворцов.
  • Про технiчний аспект енергозбереження в будинках,  індивідуальний тепловий пункт (ІТП): його вартість і практику експлуатації детально розповість  директор енергосервісної компанії в Полтавському регіоні — Артем Вірченко.
  • Також до програми коротко включено питання енергомоніторингу будівлі. Процес оцінки будинку, що дасть зрозуміти,  які енергозберігаючі заходи варто впроваджувати.
  • Практичний огляд реалiзованих проектiв з  енергозбереження в будинку.

Для участі ви можете зареєструватися онлайн на сайті “ЕКОЛТАВИ” , заповнивши коротку формуhttps://goo.gl/uz7oqG
Або ж за телефоном: +38066 211 99 71  Арішин Олександр Генадійович, відділ ЖКГ виконавчого комітету Кременчуцької міської ради.

Участь у семінарі безкоштовна, кількість гостей обмежена.

Захід організовано у рамках проекту “LINK” Центр сталого розвитку Полтавщини”  громадською організацією  “ЕКОЛТАВА” за підтримки міжнародних грантових програм LINK Регіонального Екологічного Центру та CLEEN: Створення кооаліцій на місцях. Проекти фінансуються Міністерством Клімату та Довкілля Норвегії, а також Європейським Союзом.